Planera er semester – kanske Hälsingland kan vara ett alternativ

Den efterlängtade sommaren är äntligen här och semesterveckorna stundar runt hörnet. Vi har fantastiska möjligheter att tillbringa en härlig semester hemma i Sverige och alltfler väljer att utforska vårt avlånga land under ledigheten. Uttryck som hemester och svemester har myntats och intresset för vår vackra natur har exploderat.

Häftiga naturupplevelser

Ett av våra vackra norrländska landskap som bjuder på härlig natur är Hälsingland. Dessutom finns det ett stort urval av aktiviteter som passar både stora som små. Här kan du få riktigt fina naturupplevelser såsom att vandra, paddla kanot och få träffa vilda djur. Vill du exempelvis få bo bland vargar och träffa brunbjörnar? Om ni väljer att tillbringa er sommarsemester i Hälsingland kan ni få ett riktigt äventyr – för hela familjen.

Sommarplagg för alla tillfällen

Utöver spännande natur bjuder Hälsingland på fina shoppingupplevelser som passar alla. Du kanske är på jakt efter nya fritidskläder som skyddar dig under vandringen, eller så vill du ha sköna luftiga linneplagg som håller dig sval under varma sommarkvällar? Oavsett vad du har inplanerat för äventyr så finns ett urval av butiker som fyller dina behov. Fyll på sommargarderoben och gör dig redo att inta Hälsingland med både snygga såsom funktionella kläder för varje tillfälle.