Blir det en semester på hemmaplan i år?

Det är nog många som hoppas det blir en badsommar i Sverige i år. Det vankas sommar, sol och bad. Många planerar i år igen för en hemester – förhoppningsvis full av det bästa svensk sommar har att erbjuda.

En av de största tillgångarna svensk natur har att erbjuda är väl ändå närheten till vattnet. Allt ifrån våra vackra kuster till de, smått svindlande, dryga 100 000 insjöarna runt om i landet. Detta innebär att du med största sannolikhet har nära till något typ av bad för den stundande sommarvärmen!

Investera i nya badshorts

Alltför ofta förvandlas badkläder till en slit-och-släng produkt som får korta liv och därefter byts ut efter en säsong eller två. Det kan därför vara en god idé att investera i badkläder med en högre kvalitet och vårda kläderna omsorgsfullt. En del av förklaringen till badkläders korta livstid ligger nämligen i bristen på vård av dem. Den kanske vanligaste missen är att du struntar i att skölja ur dem efter en dag på stranden. Du riskerar då att plagget slits ut och bleks snabbare. Kolla därför upp vilka instruktioner som finns och följ dessa för att bidra till en hållbarare konsumtion och användning.

Känner du dig nu träffad av ovan nämnda? Frukta ej. Kolla in här och köp dig något nytt och högkvalitativt till sommarens badutflykter.